2010. március 30., kedd

Idegösszeomlás

Ismét nem sikerült feltenni Merire a ficemet. Egy Nao x Tora megoldás lett volna, az hagyján, h leszólják a helyesírásom, de egy ilyet visszaírni:

"Mondd, hány évesek a történetben? De mindegy is, egy férfi nem becézi a párját cicának, cicusnak, cicámnak, ha az is PASI.
És igen, tudom, hogy ez egy fanfiction történet, egy általad kitalált és leírt fikció, de ez így, ebben a formában még finoman fogalmazva is borzalmas."

Ez azért kicsit betett. Hogy jön ahhoz, h megkérdőjelezze, h egymás között 2 ember hogyan nevezi egymást?! Attól, h mind ketten pasik, attól még hívhatják egymást cicának. Szívük joga a döntés. A másik, meg, h ez egy FANFICTION lenne, szal úgy gondolom, h azokban meg bármi megtörténhet. Ha az egyik a másikat "Drágacuncimókuskámegyetlenvirágszálánakmegyetlengyöngyszeme" elnevezéssel illeti, akkor, ahhoz semmi köze sincsen. Csak az írónak, aki kitalálta eme remek kreálmányt, és minden jogdíj Őt illeti. Szóval nekem senki ne pattogjon, mert több cukrot ettem a kelleténél, és ilyen habos-babos, édes-mázas dolog fogalmazódott meg bennem!

Ma volt a suliba a dráma verseny. Szetm nagyon jók voltunk, de nem vártam meg a végét, így nem tom mi lett. Majd holnap megtom. :D Addig is azon gondolkodom, h Fic blogom, v oldalam legyen-e? El kéne dönteni, mert akkor többet nem próbálkoznék merengővel. Illetve de, mert most kezdtem egy fic írásába, mely nem "híres emberes", hanem teljesen kitalált, és azt szeretném oda felrakni... Hát majd még ez elválik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése